Луцький маршрутчик розповів, чому роздає цукерки маленьким пасажирам

4
-1
Луцький маршрутчик розповів, чому роздає цукерки маленьким пасажирам
Водій луцької маршрутки Василь Гордійчук розповів про свою традицію
пигощати дітей-пасажирів цукерками.

Лучанин Василь Гордійчук уже третій рік поспіль пригощає пасажирів маршрутного таксі цукерками. Василь Гордійчук, водій маршрутки № 9, розповідає, що гарна традиція сформувалася випадково, за збігом певних обставин, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

«На маршруті №9 їжджу вже понад 12 років. Пригадую, що ця ідея виникла в мене спонтанно. Три роки тому, коли в мене з'явилася онука, я відмовився від куріння й почав купляти собі на заміну цукерки. І от одного разу, коли я працював на рейсі, в салоні розплакалася маленька дитинка, аби втішити, її я дав малечі смаколик. Дитина була задоволена, заспокоїлася. Від цього було приємно і мені, бо дитяча радість не зрівняється ні з чим. То з того часу якось так і повелося...», - розповідає пан Василь.

Втім, цукерками водій пригощає лише дошкільнят та первачків, мовляв, старшим дітям батьки дають гроші в школу, то ж ті самі можуть собі придбати бажане.

«Часто буває, що люди дивуються цьому, особливо, коли я кажу, щоб взяли «здачу» для дітей. Але дехто вже звик до цього. Кажуть, що тільки моїми цукерками малечу в школу можна заманити. До прикладу, одна жіночка з Теремного мені розповідає, що коли не може зранку розбудити сина в школу, то каже йому, аби той поспішав, бо сьогодні дядя цукерку дасть. Тож малий кулею збирається на навчання», - каже водій. Та додає, що кожного дня на солодощі витрачає 30-40 гривень, але витрати не головне, бо дитячі усмішки безцінні.

До слова, Василь Гордійчук має трьох внуків, яким дуже пишається.

Нагадаємо, луцька журналістка Ольга Магас поділилася приємним спогадом про водія маршрутки №9.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б квиточки видавав-зобов'язаний всім видавати
Відповісти
Краще б в тебе пальці повіднімало, щоб ти такого не писала....
Відповісти
Згодна
Відповісти
Чи вам справді потрібні ті квиточки, думаю, водій вам би їх дав. А от мені було приємно, коли мій син побачив не хама за кермом, а просто гарну людину. Можливо, колись він згадає йог добром, а це в наш час вже немало. Будьте добрішими...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні