Зами луцького мера знімають «свої» питання з сесії, щоб їх не визнали незаконними

2
11
Зами луцького мера знімають «свої» питання з сесії, щоб їх не визнали незаконними
Заступники Луцького міського голови попросили зняти з порядку денного їхні питання, аби в подальшому рішення не визнали незаконними.

Про це стало відомо у вівторок, 21 березня, під час чергової сесії Луцької міської ради.

Щойно призначений секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук зачитав заяви першого заступника міського голови Тараса Яковлева, заступників Сергія Григоренка та Юрія Моклиці, які попросили зняти з порядку денного їхні питання, аби в подальшому суд не визнав їх незаконними.

Так, Тарас Яковлев попросив зняти питання про звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради у 2016 році, Сергій Григоренко – проект рішення про співпрацю Луцька з Підгайцями, Юрій Моклиця – про ліквідацію комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» та створення натомість комунальної установи.
Ці проекти рішення депутати зняли з порядку денного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай подають заяви на звільнення. 3 дирявих заступники. Люструвати смітником 3 недотепи
Відповісти
І правильно. Цей прищавий вискочка з коштами голомозого виглядає клоуном. Суд розбереться. Тримайтеся, хлопці. Громада Луцька проти Укропівського одоробла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні