Стало відомо, чому на луцьку фірму налетіли «маски-шоу»

10
-1
Стало відомо, чому на луцьку фірму налетіли «маски-шоу»
На території торгового дому «Любарт», що у Луцьку на Підгаєцькій,13а, влаштували обшуки через постачання одним з підприємств неякісних молочних продуктів у школи, садочки та військові частини.

Про це В24 стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 20 березня торговий дім «Любарт» оточили поліцейські в масках, в приміщенні працювали слідчі.

Як згодом стало відомо, приватного підприємця Бояновського О. В. та Бояновську Л. А, а також посадовців підприємства «ТД «Тиверія» підозрюють у постачанні неякісних молочних товарів до установ, організацій, підприємств військових частин. Йдеться про те, що за такі товари вони отримали гроші в особливо великих розмірах.

Прокуратура навіть порушила кримінальне провадження за статтею "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах".

Як стало відомо під час обшуку, підприємці займалися фактично підробкою сиру і масла. За масло вони видавали серед невідомого походження, а сир виготовляли з дешевої сирної маси. Така продукція поставлялася, зокрема, у школи і дитячі садочки Волинської області.

Крім обшуку складів, де зберігалася продукція, на території ТД «Любарт» перевірили також автомобілі, якими доставляли молочну продукцію по закладах (див. на фото).

Як виявилося, автомобілі знаходяться практично в аварійному сталі: зокрема, не дотримані вимоги до теплоізоляції камер, що, очевидно, не могло не впливати на якість поставленої молочної продукції.

Автомобілі належать приватному підприємству «Волиньекопродукт» (директор – Біляк Сергій Олексійович)

Обшуки для вилучення зразків молочної продукції проводилися і в низці установ і організацій, куди Бояновські поставляли свій товар.



Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А причьм тут 4апот?
Відповісти
Китайці відразу до стіни, і ПУХ.....БАХ....... А в нас - почесний гр-н. міста, благодійник і.т.д
Відповісти
За цими фірмочками стоїть барига Веремчук . Ця сволота труіть дітей і солдат.
Відповісти
Слава Богу і поліції. В тюрму ту бидлоту і кормить тим гавн*м поки не по здихають .
Відповісти
Стратити таких сук,щоб їхні діти доїдали те що осталось.
Відповісти
Веремчук - це бивший мусор-перевертень який у свій час грабив заправки а тепер дерібанить бюджет у луцькому районі Будує школи та харчує в них діток Там де він там кримінал Але постійно він виходить сухим із води СВОБОДА РУЛИТЬ - ПАДЛИ
Відповісти
Які в селі Коршів виборці, такий і дупутат. За горілку голосували, яку наливала під клубом голова сільської ради кожному, хто за того урода голосував. Ось вам і "вибранець" херів. А ішли достойні люди, але спиртне перемогло.
Відповісти
Дійсно,люди повинні більш відповідально відноситись до своїх голосів при виборах,а то багато каже:"Ну,візьму від кандидата 200 грн.-мені всерівно-хоча б якась користь"А ті за 200 грн роблять шкоду на мільйони.
Але винуватці головні-це державні службовці,які проводять тендери-у них пріоритети інші.Приймаються рішення по"камашках",а потім будуть казати-ми на державу працювали і варті підвищених пенсій.
Відповісти
У 2013-2015 роках тендери в освіті кришували мєнти, які брили нормальні грошики. Бояновький у 2015 році виграв тендер по сиру на 20 гривень дешевше, як кришовані мєнтами фірми Торгпродгруп та інші (з ними освіта Луцька не хоче працювати бо ті возили фальифікат). А поставити треба було 50 000 кг. сиру, та на різницю 20 грн. От мєнти ляма і не скосили. І той хто кришував вже обшуки проводить. Так що атестація мєнтів і Майдан до д...пи. Слава Україні!!!!! і журналюги, Бояновського що зловили коли він мішав сир лопатою????? Як можна підробити ир та мало??? в умовах коли не маєш заводького обладнання??? Думайте шо пишете
Відповісти
Ви ціни бачили по яким завозиться товар бояновського і якої якості.ви своїх дітей накорміть цим.Чи молочком яке завозить Тиверія.Всі возять товар Виробника дживальдіса! Подивіться в неті якої якості товар цього виробника а документи дають патріоти нашого місцевого виробника Угринів.Якщо той торгпрод возив не якісний товар то чого його не притянули до відповідальності.Менти молодці розтавили все по місцям!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні