Луцького чиновника спіймали на отриманні півмільйонного хабара

6
9
Луцького чиновника спіймали на отриманні півмільйонного хабара
На Волині на гарячому зловили чиновника, який вимагав хабар у розмірі 30 тисяч доларів.

У п'ятницю, 17 березня, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, слідчі та процесуальні керівники Генеральної прокуратури України затримали на хабарі начальника одного з управлінь Волинської обласної спілки споживчих товариств в службовому кабінеті, - полвідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

46-річний керівник структурного підрозділу облспоживспілки вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання на його користь. Зокрема, надання відповідної документації, яка допоможе бізнесмену виграти суд проти обласної спілки споживчих товариств. За ці документи посадовець попросив "незначну" суму – 30 тисяч доларів США.

У межах кримінального провадження, співробітники Департаменту захисту економіки та Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції, спільно зі слідчими та процесуальними керівниками ГПУ, задокументували кожен корупційний крок начальника одного з управлінь Волинської обласної спілки споживчих товариств.

Сьогодні, 17 березня, правоохоронці затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди. В його службовому кабінеті вилучили 675 тисяч гривень (в еквіваленті 25 тисяч доларів США) .

Затриманому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого підкупом службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми.

На даний час тривають процесуальні дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не пишете як звати чиновника? Нащо затуляти його обличчя? Хай люди знають цих покидьків!
Відповісти
Він - не чиновник. Чиновник - це державна служба. Споживспілка не має такого статусу. Там просто дешеві торгаші типу гандона горгута, гандонші кандиби і інших гандонів і гандонш.
Відповісти
Певно Федір Якович... його стиль роботи.
Відповісти
Відкрийте обличчя і пишіть Прізвище, люди мають знати хабарників! За що люди гинули на майдані? Треба вичищати державу від таких покидьків!
Відповісти
Так це ж славнозвісний ''справедливий'' юрист Данилік
Відповісти
Без Горгута і Марти,Данилік не зміг би вчинити такі дії.Це ж вони прикриваються нами-підлеглими.....А ми мовчимо,бо хочемо ще трохи попрацювати,хоча вже й на пенсії,та й лижемо їм сраку.Та ще крім зарплати хочемо потягнути щось....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні