У Луцьку презентували збірку «хвойних» віршів

0
14
У Луцьку презентували збірку «хвойних» віршів
На факультеті філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки молодий український поет, публіцист і музикант Павло Коробчук презентував нову поетичну збірку «Хвоя».

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті СНУ ім. Лесі Українки.

У п'ятницю, 17 березня, у заповненій аудиторії зібралися студенти, викладачі та гості Лесиного вишу, аби послухати талановитого земляка, переможця двадцяти літературних слемів, учасника літературних акцій та фестивалів по всій Україні, а також у Берліні, Москві, Празі, Мінську, Кракові – Павла Коробчука.

Представив гостя декан факультету філології та журналістики Лесиного університету Юрій Громик.

Як розповів Павло, наразі триває презентаційний тур по Україні.

Митець уже побував у Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Сумах, Харкові. Нині він у рідному Луцьку.

«Нову збірку “Хвоя” (“Видавництво Старого Лева”) формують три теми – війна, любов і мудрість – і це 99 віршів. У книжці зображений рояль із порожнім стільцем. Задумано це для того, аби читач, що прочитує книжку, стає сотим віршем і займає порожнє місце за роялем. Тільки тоді збірка є завершеною. Сама ж назва “Хвоя” втілює мудрість, ген, архетип, а гілочка хвої поєднує людину з людиною через покоління», – поділився митець.

Також Павло зачитав уривки віршів зі своїх попередніх збірок «Тюлень кохання», «Лист до себе сімнадцятилітнього», «Допоможи їй, Маріє», «Піаніст», «Голова командира», «Лист моряка до доньки».

На завершення зустрічі Павло Коробчук відповів на всі запитання, а під час автограф-сесії присутні отримали можливість придбати книги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні