У найбільшому університеті Луцька - благодійний бал

0
4
У найбільшому університеті Луцька - благодійний бал
Луцький виш запрошує на благодійний бал.

Уже цієї п'ятниці, 21 квітня о 17:00 Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки разом з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» запрошує на імпрезу.

Саме у цей день організатори запрошують у стіни головного корпусу СНУ ім.Лесі Українки на благодійну імпрезу "Я хочу бачити життя" з метою популяризації нового формату культурно-мистецького дозвілля серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині.

Історія цієї уже доброї традиції культурного відпочинку Луцька почалась у 2008 році, і успішно продовжує свою діяльність і наразі.

Щороку засновники дивують все новішими ідеями, насиченими декораціями та розважальними шоу.

Незмінний тансмейстер Олександр Кашевський допоможе достойно показати себе на танцполі, чарівні фотозони та фотографи залишать спогади не лише у пам'яті, але і на сторінках ЗМІ.

А під час того як гості будуть зустрічатися зі своїми друзями на червоній доріжці, їх розважатимуть міми, живі скульптури та костюмовані актори у музичному супроводі духовного оркестру "Любарт" ВДУКіМ імені І.Ф.Стравінського.

Організатори імпрези забезпечать не лише емоціями, але і смачною їжею, адже на учасників імпрези чекає фуршет від торгових мереж нашого міста.

Ну і звичайно, без нагороди не покинуть зал гості у найвишуканіших вбраннях та найкраща пара вечора.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні