У Луцьку оголосили «війну» поганій рекламі. Уже зняли «кислотну» рожеву вивіску в центрі

1
7
У Луцьку оголосили «війну» поганій рекламі. Уже зняли «кислотну» рожеву вивіску в центрі
У Луцьку почали боротися з вивісками та банерами, які не виписуються у зовнішній вигляд вулиць міста.

Про це у коментарі для інтернет-видання "Волинь24" повідомив директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Зокрема, на вулиці Лесі Українки замінили рожевий фасад магазину Prostor.

"Маленька перемога - мінус 30 метрів рожевого фасаду та кілька банерів на Лесі Українки", - написав чиновник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як відомо, депутати Луцької міської ради у травні минулого року, на сесії Луцької міської ради депутати затвердили новий порядок вивісок і їх концепцію у місті.

Як розповів Олександр Ковальський, КП «Луцькреклама» має право вимагати від власників луцьких закладів дотримуватися правил в оформленні вивісок та банерів.

"Ми розпочали з центральної вулиці міста - вулиці Лесі Українки. Відповідно, рожевий колір фасаду не відповідає зовнішньому вигляду вулиці. На нашу вимогу, власник магазину Prostor змінив колір фасаду", - каже директор КП «Луцькреклама».

"Ми ведемо переговори з підприємцями, пояснюємо і радимо, як буде краще. Постійно переконуємо їх в тому, що треба відноситися до міста не тільки як до засобу заробляння грошей, а думати про його зовнішній вигляд", - зазначає чоловік.

Чиновник розповів, що в планах на найближчий час змінювати і зовнішній вигляд вивісок, які не пасують до картини міста.

"Зараз ми набираємо нових інспекторів, том робота комунального підприємства останнім часом активізувалася", - зазначає Олександр Ковальський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким чином потрібно привести в порядок весь центр, а то здається, що йдеш якимось базаром з цими кольоровими вивісками, що аж очі виїдають. Ні смаку, ні почуття стилю. Знаю, що в деяких містах влада в обов'язковому порядку наказала власник упорядкувати вивіски згідно з нормами і дала на це кілька місяців. Якщо не виконають, вивіски буде демонтовано без попередження. Чому ь і в нас так не зробити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні