Луцьк у ТОП-10 міст з найдешевшим опаленням

0
10
Луцьк у ТОП-10 міст з найдешевшим опаленням
У Луцьку найдешевше опалення серед волинських міст, а серед українських наш обласний центр дев'ятий за дешевизною цін на тепло.

Діючі тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення для абонентів без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії для потреб населення розраховуються для кожного населеного пункту окремо, - повідомляє прес-служба ДКП «Луцьктепло».

Вони задокументовані у Постанові Національної комісії з регулювання енергетики та комунального господарства (НКРЕКП) від 31 березня 2015 року № 1171.

Для Луцька зараз діє такий середній базовий тариф на тепло - 30,07 гривень за метр кубічний.

Зазначимо, що серед міст обласного значення Волині – це найнижчий показник. Щодо України, то Луцьк займає 9 сходинку за дешевизною тепла.



Серед сусідів найвигідніше гріються у Львові - 26,58, Івано-Франківську - 27,05 та Чернівцях - 27,45.
Дорожче опалення у Тернополі - 30,52 і Рівному - 34,78.

Нагадаємо, що це – базові тарифи, з яких, враховуючи середньомісячну температуру, обчислюють оплату за опалення для абонентів без лічильників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні