Стало відомо, хто керуватиме Луцьком

25
-25
Стало відомо, хто керуватиме Луцьком
Стало відомо, що посаду в.о. мера Луцька повинна обійняти Юлія Вусенко.

Після смерті мера Луцька Миколи Романюка посаду в.о. міського голови, до виборів має обійняти діючий секретар міськради 34-річна Юлія Вусенко, - пише ZiK.

Вона народилася 31 березня 1982 року в Луцьку.

Має дві вищі освіти: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника спеціальність – «Правознавство» (юридичний факультет, 2004 року) та Волинський національний університет імені Лесі Українки спеціальність – «Фінанси» (економічний факультет, 2012 року). У 2012 році – захистила кандидатську дисертацію на тему «Правові відносини, що забезпечують функціонування індивідуальних трудових відносин», та отримала диплом кандидата юридичних наук в січні 2013 року. У 2015 році отримала звання доцента.

У 2015 році обрана депутатом Луцької міської ради від Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Член партії Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Керівник Волинської обласної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Сімейний стан – заміжня. Виховує двох дітей.

Трудова діяльність:

з 10.2004 до 11.2015 Асистент, старший викладач, доцент кафедри цивільного права і процесу на юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету

Громадська діяльність: Координатор програм Волинського обласного благодійного фонду «Карітас Волинь», представник благодійного фонду «Ефективне суспільство»

З 2 грудня 2015 року – секретар Луцької міської ради. Читайте
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп вже лиє на неї.
Відповісти
Жосвіду нуль. Ви знущаєтесь?? Має бути господар а не аби хто
Відповісти
Волинь 24, ну хто ж так формулює заголовки?... ((( Ну яке стало відомо?.... Це відомо з часу набрання законної сили Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".
Відповісти
Дивно,шо не почали речення з свого улюбленого "кажуть".
Відповісти
Жах.ше кого?вона на алкоголічку схожа, а не на мера.
Відповісти
Люди! Ми всі не вічні! Припиніть ці танці на кістках. Не знаю, як у вас із зовнішністю, а от душа вся наскрізь зрозумла
Відповісти
Господи,давайте перевибори!Бідні дівчата гарні там будуть в тій міській раді.Вона це шота...Аж Романюка шкода стає,коли на цю "юна розумницю" поглянути...
Відповісти
Не довго.
Відповісти
Це капец куркам давати керувати містом ????
Відповісти
Пішло місто по женскому полу--- дааа
Відповісти
Їй Максиму лабораторією керувати , яке місто , ви що з глузду зьїхали ,
Відповісти
Комунальники готовтесь всіх... буду міняти хаааа
Відповісти
Ха .смішно Її буде тільки підпис, а хлопці кмітливі за неї будуть РІШАТИ. а винна буде вона.Все буде з швидкістю звуку . часу обмаль.ЖАХ
Відповісти
Люди схаменіться!Де ваша людяність????Людину ще не поховали,а ви вже"тягните одіяло на себе".СОРОМ
Відповісти
Ще тіло покійного не охололо.
А ви вже пишете новини. Майте щось людське у серці. Хоча б в животі.
Відповісти
Припиніть базікати про мораль і хазяйновитість. Життя продовжується, і людям необхідно вирішувати справи. А згідно закону України вона буде в.о. мера. І в свої 34 роки мало хто з вас, базік, похватається тим, чого досягла вона. А от коли будуть вибори, шановні господарі й господарки, йдіть і балатуйтеся, хто вам не дає. От покажете, що ви "можете". А наразі, це просто квакає ваша зелена жаба в середині вас.
Відповісти
юля має бути в.о. до виборів, а якщо зможе взути тих нахабних мужиків, то всї жінки підтримають її на виборах мера. Успіху, Юля, Ви хороша людина, я Вас поважаю!
Відповісти
Чому вибори не зробити? Люди повинні вибирати. Нагребла міліон і вже в мери? Ганьба!
Відповісти
На все свій час. Будуть вам і вибори, а ті , що хочуть нагребти - не уступлять.
Відповісти
Грамотна дама!нехай керуе:-)
Відповісти
Вона за чоловіком своїм глянути не можеш, сидить в кабаках дівок клеїть, як не з одною то з іншою, а як в оперу зайде ,як дике якесь! А тут її в мери.... нехай спочатку лад в сім'ї наведе
Відповісти
Вибирати мера повинна громада міста!
Відповісти
...все... пропало місто... дай бабі владу...
Відповісти
"Молодець" Вусенко! Хабарів в університеті набралася, тепер міським головою буде! Головне вчасно в незаплямовану партію вступити...((((
Відповісти
Та ладно, що ви накинулись? Невже вона така погана? Наче нормальна дiвчина. Можливо себе проявить добре, вона ще посаду не зайняла, а ви вже наiхали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні