На Волині горе-батьків позбавили прав на виховання дітей

2
-3
На Волині горе-батьків позбавили прав на виховання дітей
На Волині позбавили батьківських прав подружжя, яке мало двох малолітніх людей.

У вівторо, 24 січня, позбавили батьківських прав чоловіка і жінку, які проживають в селі Волиця -Дружкопільська Горохівського району, - повідомляє Район.Горохів

24 січня у голови райдержадміністрації Любові Матвєєвої відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Тетяна Карпук, в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації розповіла членам комісії про доцільність позбавлення батьківських прав жителів с.Волиця-Дружкопільська, відносно двох малолітніх дітей, про встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування, про встановлення способу участі батька у вихованні малолітньої дитини, про надання дозволу на укладення договору дарування нерухомого майна(земельних ділянок) в користь малолітніх дітей, а також транспортного засобу.

Враховуючи ситуацію, що склалась в сім’ях, члени комісії дали дозвіл на позбавлення батьківських прав батьків відносно їх неповнолітніх дітей, на призначення піклувальника над дитиною, розглянуто і затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова райдержадміністрації акцентувала увагу на повному виконанні прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комісія не позбавляє батьківських прав, а надає висновок про доцільність їх позбавлення, після чого слуба повинна звернутися до суду з відповідним позовом.СУД ПОЗБАВЛЯЄ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ!!!
Відповісти
служба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні