--> Волинські бізнесмени «ганяли в шайбу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські бізнесмени «ганяли в шайбу»

3
4
Волинські бізнесмени «ганяли в шайбу»
Керівники підприємств, що входять до волинської інвестиційної компанії «VolWest Group», традиційно на новорічні свята проводять корпоративний хокейний турнір «Кубок Василя».

Цьогорічні 14-ті змагання відбулися у традиційному форматі: на ковзанах і з шайбою. Тим не менше, бували роки, коли погодні умови не сприяли хокею і грати доводилося на асфальті та підштовхувати м’яча.

За звання кращого хокеїста боролися чотири збірні команди: керуючої компанії «VolWest Group», компанії «ТехноМодуль» , логістичної компанії «Smart Logistics» та Культурно-розважального центру Адреналін Сіті (сюди також увійшли представники ІТ-компанії «SoftWest Group», рекламно-виробничої студії «Арт-Хаус», Мережа супермаркетів «Наш Край», медіа-холдингу «Сід Медіа Груп», а також компанії «Demydiv Product»).

Команди розіграли одноколовий турнір «кожен з кожним». За підсумком змагань переможцем турніру та володарем Кубка Василя стала команда «Адреналін Сіті», яка зуміла закинути у ворота суперників дев'ять шайб.

На хокейному полі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців турніру. Кращим гравцем турніру член ради директорів Олександр Стасюк. Кращим воротарем визнали представника команди системного адміністратора центру Олександра Бондаренка. А кращим бомбардиром турніру назвали керівника СК «Арена Спорт» Сергія Голоскокова.

Теги: volwest
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще би ці " бізнесмени" повернули 27 мільйонів гривень вкладникам банку та податки платили.
Відповісти
Цих москалів галаскокових досі не депортували з України?
Відповісти
А де ковзани?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні