Волинь: суд відібрав у батьків 8 дітей

2
7
Волинь: суд відібрав у батьків 8 дітей
У Горохівському районі суд відібрав у батьків з села Мерва 8-х дітей.

Днями відбувся суд з приводу позбавлення батьківських прав батьків, які неналежно виконували свої обов’язки щодо своїх восьми дітей, - повідомляє "Район. Горохів".

Мати дітей під час судового засідання позову від органів опіки не визнала та пояснила суду, що вона доглядає за своїми дітьми належним чином, варить їм їсти, пере одяг, цікавиться, як старші діти навчаються в школі.

З батьком своїх дітей жінка проживає, проте шлюб у них не зареєстрований.

В будинку, де відповідачі проживають разом із дітьми, з’явився грибок, який вони вивести не змогла, а тому сім’я має намір переїхати на проживання в інше місце.

Відповідач пояснила, що вона два рази відвідувала старших дітей, які перебувають на лікуванні в місті Ковелі, а до менших дітей, які зараз лікуються у місті Луцьку, не їздила, оскільки не мала коштів.

Мати також зазначила, що отримує допомогу на дітей в розмірі 3700,00 гривень. За словами жінки, вона не бачить підстав позбавляти її батьківських прав.

Батько дітей теж не визнав позов.

Не зважаючи на аргументи горе-батьків суд задовольнив позов органів опіки та позбавив пару батьківських прав.
Теги: горохів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай би держава забезпечила сім'ю, створила належні умови для них, а то відразу до позбавлення вдалися, до крайнього заходу. Європейський суд з прав людини наголошує, що не припустимо із-за неналежних умов проживання розлучати дітей з батьками, розривати їх коріння, державі потрібно вжити заходів для покращення майнового стану сім'ї. Хай би батьки оскаржили таке рішення, у них є усі шанси виграти справу в апеляційному суді.
Відповісти
Правильно зробили.Вони одержують майже 4 тисячі на дітей. а я 1400 живу ,плачу за квартиру і виживаю за 50 років стажу.А ця курка дня точно не працювала,а такі гроші наші одержує та пропиває. Ледацюга,дітей не доглядає.Гроші забрати і хай іде працювати. Жах до чого довело це,що такі гроші стали платити на дітей, а вони ї рожають для грошей, щоб дітки бідували,бо вони їх проп"ють.Що за питання ,хай держава забезпечить,хай ідуть і працюють. У мене 2 дітей,що мені держава дала,працювала важко,щоб освіту дати дітя і накормити та одіти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні