У волинського податківця та його родини - мільйони, відкладені «на чорний день»

4
5
У волинського податківця та його родини - мільйони, відкладені «на чорний день»
Оприлюднення е-декларацій чиновників дуже схвилювало українське суспільство. Можливо, й тому, що люди мають звичку заглядати до чужої кишені. Але після оприлюднення статків посадовців стало очевидно, хто цим просто зловживає.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Чуй Віталій Володимирович – Перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Волинській області. У системі податкових органів Віталій Чуй – із 1993 року.

За двадцять років роботи в інспекції рідного міста Рівне Віталій Володимирович з посади старшого податкового інспектора дослужився до першого заступника. У 2013 р. податківця перевели на таку ж посаду в інспекцію Шевченківського району Києва, а вже через рік – також «першим замом» відправили на Волинь.

Посадовець проживає разом з дружиною, сином, а також батьками дружини у їхньому особняку.



Тесть, Клименко Віктор Іванович, має у власності земельну ділянку на 1000 метрів квадратних у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Теща, Клименко Валентина Захарівна, є власницею просто величезного будинку площею майже 500 метрів квадратних, а також земельної ділянки на 2000 метрів квадратних у Рівному.

Дружина Віталія Чуя Світлана володіє 1195 метрами квадратними рівненської землі. Але, вочевидь, цього замало, бо вона орендує ще 31235 метрів квадратних у третьої особи – Филимонюка Петра Антоновича. Також Світлана Чуй будує у Рівному будинок на 360 метрів квадратних.

За рік на посаді першого заступника начальника ДФС України у Волинській області Віталій Чуй заробив 106504 гривні, а це менше 9 тисяч гривень на місяць. Значно більшу суму 119474 гривень отримав у вигляді процентів від вкладу в ПриватБанку.

Дружина Світлана задекларувала досить скромну зарплату, але теж має кругленьку суму за процентами.

На банківських рахунках у Віталія Чуя – 40895 доларів, 100000 гривень, у його дружини Світлани Чуй – 27017 доларів, 10008 євро, 150000 у національній валюті. Син також має рахунок на 100000 гривень, теща і тесть мають по 40 і 130 тисяч гривень відповідно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще б Чирка перевірили. Вся сімя злодіїв
Відповісти
По-сравнению с Гириковичем, то Чуй нищий!
Відповісти
Гирикович з любомля?
Відповісти
Гирикович хоч порядний, а чуй непотріб і бидло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні