Унікальне відео «обстрілів» у Ковелі штурмовиками Су-25

2
-1
Унікальне відео «обстрілів» у Ковелі штурмовиками Су-25
В інтернеті оприлюднили відео, як льотні екіпажі Військово-повітряних сил України відпрацьовували навички бойового застосування на авіаційному полігоні Повурськ у Ковельському районі.

Відео на своїй сторінці в мережі вКонтакті розмістили активісти організації волинських авіа любителів «ОВАЛ», яким вдалось дістати його у самих летунів. Як виявилось, кадри є унікальними і зроблені вони з кабіни пілота веденого пари.

«На унікальних кадрах нижче під крилом пари штурмовиків Су-25 зі складу 299-ї бригади тактичної авіації (аеродром Кульбакіно (Миколаїв) наш рідний Волинський край і авіаційний полігон Повурськ в Ковельському районі. Льотні екіпажі легендарних "Грачів" відпрацьовують пуски керованих ракет Х-25МЛ класу "повітря - поверхня" з полуактивною лазерною голівкою самонаведення по навчальним цілям на полігоні», - йдеться у повідомленні авіалюбителів.

«За початковим планом тих навчань штурмовики Су-25 з Миколаєва мали прилетіти «в гості» до Луцька і працювати по авіаційному полігоні Повурськ з Луцького військового аеродрому. Але в останній момент приліт до Луцька скасували і миколаївські "Грачі" працювали по авіаційному полігону Повурськ з аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області», - розповідають активісти організації «ОВАЛ».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крутяк!
Відповісти
Тут більше Яворівський полігон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні