Від кубдарі до хінкалі: в Луцьку відкрили ще одну грузинську пекарню

3
2
Від кубдарі до хінкалі: в Луцьку відкрили ще одну грузинську пекарню
Поблизу Центрального ринку в Луцьку відкрилася грузинська пекарня від "Кетілі Пурі".

Грузинська випічка так присмакувала лучанам, що в місті зростає кількість закладів, у яких можна її придбати. Ще одна пекарня мережі "Кетілі Пурі" діятиме на вулиці Сенаторки Левчанівської поблизу Центрального ринку.

16 грудня, у день відкриття, відвідувачів частував різною випічкою співвласник торгової марки "Кетілі Пурі" Олександр Орліченко.

"Ми започаткували цей бузнес із лучанином влітку цього року. Проект виявився успішним, тим паче, що ми вже відкривали дві пекарні. Правда, вони зараз працюють під іншою назвою. Але тим не менше. Ваше місто гарно сприйняло нашу продукцію," - розповів Олександр Орліченко.

У планах власників - відкрити ще один-два заклади "Кетілі Пурі", тільки, можливо, дещо іншого формату.

У грузинській пекарні на Сенаторки Левчанівської готують не тільки випічку (різні грузинські хліби, кубдарі, хачапурі, тощо), а й хінкалі - грузинські пельмені.

Ціни на випічку коливаються у межах 8-35 гривень.

"Звичайно, ми намагаємося, щоб ціни відповідали закупівельним можливостям лучан. Це складно. Перед багатьма підприємцями стоїть дилема, що зробити: дешево чи якісно. Але знаємо й приказку, що хороше дешевим не буває", - стверджує власник.

За його словами, для начинки тут не використовують субпродукти, а лише продукти категорії А (якщо свинина, то лопатка, а якщо курятина, то філе).

Відкриття, а головне - безкоштовна дегустація випічки в день відкриття зібрала біля прилавка чимало лучан чи відвідувачів Центрального ринку із прилеглих сіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зайду сьогодні ввечері))
Відповісти
Ти саша повний бовдур. Якщо ти думаєш, що зможеш вилізти в рай на чужому горбі, то ти помиляєся. Займаючись поливанням бруду на своїх конкурентів, ти з Грузинської випічки зробив запарозькі пиріжки. Свої пекарні я відкривав зі своєю дружиною, а ти до них ніколи не мав діла. Всі хто хочуть побачити Запорізьки пиріжки їдьте в Запоріжжя та Кривий - Ріг і пробачте на власні очі той безлад який називається кетілі пурі. А ця концепція в цьому форматі і в цьому Надзвичайному місті, належить мені та моїй дружині. А ти баран, на своїх пекарнях кажеш що ви, то ми . Шановні Лучани - це брехня. Сулі Гулі з пройдисвітами діла не мають.
Відповісти
Незнаю, як в інших містах, але в Луцьку повний порядок. Працювала на Олександра та Ігора - чудові люди!!! Олександр, взагалі, фанат цієї справи! Я ще не бачила, щоб людина настільки прискіпливо контролювала процес! Як і Сулі Гулі, так і Кетілі Пурі бажаю процвітання. Конкуренція - це ж добре! Сергій не сваріться - будьте мудрішим. У Вас теж чудовий заклад.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні