За лаштунками: відверта фотосесія зі спортсменами і котиками

0
0
За лаштунками: відверта фотосесія зі спортсменами і котиками
У Луцьку триває робота над календарем-2017, на якому будуть розміщені фото напівоголених спортсменів з котиками, які шукають собі хазяїв.

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповіла ініціаторка фотосесії - волонтерка та засновниця сімейного міні-притулку «Веселий хвіст» Вероніка Федосова-Цибульська.

Організатори вже повідомляли, що ідея хоч і не нова, однак покликана привернути увагу до проблеми безпритульких і покинутих тварин. На ідею радо зголосились спортсмени.

"12 підопічних тварин шукають постійні сім‘ї і хочуть почати нове життя у наступному році. Найбільше уваги завоював кіт Соломон, який ще не так давно був приречений на смерть в клітці мінської "усипалки", - повідомила Вероніка.

Також вона повідомила, що організатори все ще шукають спонсорів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні