--> У Нововолинську вандали побили 22 ліхтарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську вандали побили 22 ліхтарі

0
3
У Нововолинську вандали побили 22 ліхтарі
У центрі Нововолинська 3-го грудня підлітки розтрощили 22 ліхтарі. Сума матеріального збитку становить 6 тисяч 320 гривень.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло, що 3-го грудня ввечері група вандалів з 10-15 осіб прогулювалася центром міста і нищила рекламні щити та вуличні ліхтарі.

З початку робочого тижня працівники ВУКГ мають роботу, бо доводиться перевіряти справність ліхтарів, які вціліли після “розваг” молоді. Від плафонів лишилися тільки друзки скла, які вже прибрали.

Як повідомив начальник Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк, загалом вандали розбили 22 ліхтарі. Чиїх рук це справа – дізнаються правоохоронці.

“17 ліхтарів побили на бульварі Шевченка, а ще 5 перед приміщенням міськвиконкому. Одна лампочка коштує порядку 40 гривень, плафон – в межах 200 гривень. У п’ятницю якраз закінчили роботи з підготовки міста до свят, що стосувалися освітлення Нововолинська. Ліхтарі були всі справні і всі світились”, – розповів Артем Жигалюк.

Начальник Нововолинського відділку поліції Василь Лесь натомість говорить, що коментувати ситуацію ще зарано.

“У мене єдиний коментар: чому всі це бачили і ніхто не подзвонив на 102?, – говорить головний поліцейський міста.

Він закликає жителів Нововолинська, які мають відеоматеріали з місця події, звертатися у правоохоронні органи – так поліцейські зможуть швидше виявляти зловмисників та притягувати їх до відповідальності. А тих, хто стає свідком таких злочинів, просить зупиняти акти вандалізму та викликати правоохоронців.

У нововолинській поліції давно говорять про умовний дефіцит патрульних, однак керівництво поліції вдало оперує особовим складом і за необхідності залучає додаткові сили. Василь Лесь подякував за співпрацю “Самообороні Новововолинська” та “Варті порядку”.

Не слід забувати, що бюджетні кошти, які будуть використані на відновлення ліхтарів після актів вандалізму, – це кошти громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні