Суд відпустив водія, який у Ковелі збив двох пішоходів

0
-1
Суд відпустив водія, який у Ковелі збив двох пішоходів
Суд звільнив від відповідальності водія, який на пішохідному переході в Ковелі збив двох людей.

Раніше, водій автомобіля марки «Опель Віваро» біля перехрестя вулиць Варшавська та Шевченка наїхав на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги по пішохідному переході, - повідомляє Kowel.com.ua.

В результаті ДТП один з пішоходів отримав закриту черепно-мозкову травму з струсом головного мозку, закритий перелом ліктя, травми живота та коліна.

На судовому засіданні водій попросив звільнити його від кримінальної відповідальності та закрити кримінальне провадження у зв’язку з дійовим каяттям. Чоловік зазначив, що він раніше не судимий, у вчиненому щиро розкаявся, позитивно характеризується, заподіяну шкоду відшкодував у повному обсязі.

Насправді, підозрюваний був засуджений 23 квітня 2002 судовою палатою Апеляційного суду Рівненської області до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років. У серпні 2006 року, його було умовно-достроково звільнено на два з половиною роки, а судимість знята та погашена.

Прокурор місцевої прокуратури Олександр Омельчук клопотання підтримав та сказав, що є законні підстави для закриття справи. Потерпілий не заперечив.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Володимир Бондар задовольнив клопотання водія, звільнив його від кримінальної відповідальності та закрив провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні