Зізналась і розкаялась: судять працівницю Волинської митниці

1
17
Зізналась і розкаялась: судять працівницю Волинської митниці
На Волині судять працівницю митниці, яка завдала державі шкоди на понад 360 тисяч гривень.

Судитимуть старшого державного інспектора митного поста «Піща» Волинської митниці ДФС, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

"Жінку обвинувачують у неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло тяжкі наслідки інтересам держави (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

Виявилось, що 1 жовтня 2015 року вона неналежно здійснила митний контроль та митне оформлення транспортного засобу AUDI A6 1998 року випуску.

Працівниця митниці не забезпечила ідентифікацію особи, що ввозила транспортний засіб, не провела митного огляду автомобіля та незаконно оформила його, помістивши у митний режим «тимчасове ввезення до 1 року громадянином-нерезидентом» без сплати усіх необхідних платежів.

Через такі дії жінки до державного бюджету не надійшло податкових зборів та обов’язкових платежів на суму понад 360 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування вона щиро розкаялася та активно сприяла розкриттю злочину.

Міру покарання для неї обиратиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відпустити вона ж розкаялась.А вкрала,ну вкрала.Поділилась і хай далі краде. У нас так всі роблять і нікого не карають. Налякали їжака голою .......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні