--> На Волині хочуть відремонтувати трасу Луцьк-Устилуг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хочуть відремонтувати трасу Луцьк-Устилуг

0
4
На Волині хочуть відремонтувати трасу Луцьк-Устилуг
На Волині запланували капітальний ремонт траси Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг.

Про це розповіли в облдержадміністрації під час оперативної наради в голови ОДА у понеділок, 24-го жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство "Волинські Новини".

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, у проекті державного бюджету 2017 року, що поданий у Верховну Раду, передбачений обсяг державного дорожнього фонду в розмірі приблизно 40 мільярдів гривень (включно з кредитними коштами). З них 35% планують виділити на місцеві дороги.

Відповідно до пропозицій, які внесла облдержадміністрація, передбачений ремонт автодороги Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг у такому ж обсязі, як був зроблений ремонт дороги Луцьк-Львів. Якщо вдасться довести доцільність цього Укравтодору та Мінінфраструктури, в області з’явиться ще один капітально відремонтований відрізок дороги.

У рамках транскордонного співробітництва частину коштів виділятимуть на ремонт у рамках польсько-українського проекту. Йдеться про три мільйони євро на відрізок державний кордон-Устилуг-Володимир-Волинський.

Наступним напрямком роботи повинно бути завершення реконструкції дороги Ковель-Ягодин на відрізку, де з двох смуг руху дорога переходить в одну. Ділянка незавершена вже впродовж п’яти років, тож якщо роботи не завершити, вона прийде у непридатність.

Планують також ремонт частини автодороги Луцьк-Рівне поблизу села Дерно, де дорожнє покриття найбільш пошкоджене та капітальний ремонт дороги Луцьк-Ковель на ділянці Луцьк-Кременець.

Загалом на ремонт доріг Волинь потребуватиме до мільярда гривень коштів державного бюджету. Ще 100 мільйонів планують залучити з місцевих бюджетів у рамках співфінансування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні