На Волині буревій понищив будинок культури: на ремонт просять 100 тисяч

0
-3
На Волині буревій понищив будинок культури: на ремонт просять 100 тисяч
Щоб відремонтувати дах сільського будинку культури на Горохівщині просять з обласного бюджету 100 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, члени комісії розглянули звернення Мирненської сільської ради Горохівського району щодо виділення коштів для ремонту даху місцевого будинку культури. Як повідомила Мирненський сільський голова Зоя Клибанська, для того, аби перекрити пошкоджену будівлю, просять виділити 100 тисяч гривень на умовах співфінансування.

Наразі з сільського бюджету виділили 140 тисяч та ще 160 тисяч – з районного бюджету. Загалом, для виконання робіт необхідно орієнтовно до 400 тисяч гривень.

Проблема потребує термінового вирішення, бо внаслідок буревію розкрило дах будівлі, побило шифер, вітер вибив віконні рами, тож тепер потрібно замінити і вікна.

Члени комісії рекомендували підтримати звернення сільської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні