Як лучан годували українськими стравами. ФОТОРЕПОРТАЖ

1
-2
Як лучан годували українськими стравами. ФОТОРЕПОРТАЖ
Учетверте в Луцьку відбувся «Фестиваль національної кухні», під час якого відвідувачів безкоштовно годували варениками та борщем.

На фестивалі, що відбувся в неділю 25 вересня, волинські виробники представили понад три десятки страв. Частували ковбасами, кулішем, медом, випічкою, був навіть печений кабанчик. Посмакувати наїдками до центрального парку зійшлося понад півтисячі відвідувачів.

Головним сюрпризом заходу стало 500 порцій вареників, якими пригощали усіх бажаючих. А ще – червоний борщ, який просто на фестивалі готували ведучі телепрограми «Ранок нової Волині».

«Тільки на нашому фестивалі їжа буває безкоштовною, як і вхід», – зауважив організатор заходу, керівник громадської організації «Volfest» Валерій Пельц.

«Фестиваль національної кухні – це насправді хороша можливість сім’ям, лучанам гарно провести час. А ще – один з факторів розвитку туристичного потенціалу міста, адже такого роду фестивалі приваблюють туристів. Особисто я дуже люблю українські страви: і борщ, і вареники, і сало. А в колі сім’ї та друзів, під відкритим небом – усе це стає вдвічі смачнішим», – розповів депутат Луцької міської ради та спонсор фестивалю Петро Нестерук.

Фото: Павло БЕРЕЗЮК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ти ще фершированих котенят не пробував!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні