Луцький коледж отримав нового директора

5
2
Луцький коледж отримав нового директора
Під час виборів у технічному коледжі Луцького НТУ обрали нового директора.

В технічному коледжі Луцького національного технічного університету 22 вересня відбулись вибори директора, - про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив ректор "політеху" Петро Савчук.

"Колектив вибрав собі нового керівника - Олега Герасимчука (89% підтримки!). Бажаю йому і всьому колективу успіхів та процвітання", - йдеться у дописі ректора.

До Герасимчука директором був Святослав Козачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в и бо ри проходили з масовими порушеннями яке організував ректор- корупціон з своіми
!
кумами.ГАНЬБАрам . .
Відповісти
Скільки вже може смішити людей, я б на його місці не викидав цей цирк на всезагальне обговорення, адже кожен з працівників знає , яким чином було звільнено Козачука, як виконувати обовязки директора поставили Демидюка, якого призначили і завгоспом і взагалі не був до того працівником коледжу. Як привселюдно на педагогічній раді Савчук через 2 місяці заявив, що він його звільняє від обовязків, бо він нічого не зробив з того що мав зробити (звільнити людей, оголосити багатьом догани) та призначив нового в.о. Герасимчука, який теж не був працівником коледжу. То який же це відокремлений структурний підрозділ, якщо він нагадує швидше царський уряд ( цар Петро і Вчена свита). Наказ царя і ви вже звільнені без обговерення - така тепер система у Технічному коледжі! А до чого тут новий директор, йому треба тільки поспівчувати, бо його дуже скоро може чекати така доля як і Демидюка. Тепер рішення в руках працівників, або ж змиритися та бути підневільними цяря, або ж відчути себе людьми, а не рабами і скинути самодержавство царя Петра. Тому я б не афішував цей цирк, бо може скоро ЗМІ будуть афішувати і стрімкий кінець царату!
Відповісти
Який бардак в державі, такий стався і тут!!!!!!!!!!!!!!! Я та мої колеги, яких немало однозначно голосували проти Герасимчука! Але результати, як бачите (аж 89 % - ЗВІДКИ!!!!!) І скільки нас можна дурити! Коли це все скінчиться! На вибори ректор привів людей, які взагалі не мали права брати участь у конференції! Як виявилося - один кум, другий родич. Вони не були не спостерігачами і взагалі! Тож порівняйте вибори в ЛНР і вибори у коледжі, добре хоч трохи клепки було і не сказали, що за Герасимчука проголусувало 135 % працівників. Коли вже закінчаться гастролі цих клоунів!
Відповісти
НЕ ректор аодне посміховисько СКОРО буде співати "куда уехал цирк"""а
Відповісти
Сумно,сумно...... Мой номєр 245 на....... На виклик в СБУ спішу опять! І чи тільки в СБУ? Як ви ректор до цього докотились?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні