Любовний трикутник: у Луцьку виступить Ольга Сумська зі своїми чоловіками

0
2
Любовний трикутник: у Луцьку виступить Ольга Сумська зі своїми чоловіками
Іскрометна комедія «Сублімація любові» з незрівнянною Ольгою Сумською, народним артистом України Євгеном Паперним і заслуженим артистом України Віталієм Борисюком у головних ролях.

3 жовтня о 19.00 у Драмтеатрі імені Т.Г. Шевченка глядачів чекає захоплююча подорож у світ театру і гумору! Улюблені та відомі на всю країну актори, пов'язані не тільки з театром, але й з кінематографом - запросять вас поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.

«Сублімація любові» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз! Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію глядачі дивляться на одному диханні!". - повідомляють організатори.

Яскраву комедію «Сублімація любові» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Євгеній Паперний).

Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро(Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої.

Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним!

Пікантності вистави додасть той факт, що героями любовного трикутника зоряне акторське тріо було не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

"Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! – зізнається Ольга Сумська. - Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини".

Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах.

Приходьте 3 жовтня о 19.00 у Драмтеатр на виставу «Сублімація любові», аби у компанії улюблених українських акторів насолодитися іскрометним гумором, філігранно вивіреними мізансценами, класичною римською сценографією і справжніми італійськими пристрастями.





Теги: комедія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні