«Той, хто найбільше кричить, аби пару копійок до бюджету заплатив», - мер Луцька про скарги містян

3
-7
«Той, хто найбільше кричить, аби пару копійок до бюджету заплатив», - мер Луцька про скарги містян
Микола Романюк планує перевірити, скільки ж заплатили до міського бюджету лучани, «які найбільше кричать», що їхні гроші використовують недоцільно.

Про це стало відомо у вівторок, 13 вересня, під час оперативної наради в Луцького міського голови.

Міський голова Микола Романюк пригадав випадок, коли одні жителі вулиці Конякіна були за зрізання дерева, а інші проти. Врешті-решт, перші зробили це самостійно.

«Демократія – це добре, але в усьому повинен бути порядок. Все повинні робити спеціалісти, а в нас люди кажуть, що розбираються в прокладанні тепломереж, ремонті доріг тощо, хоча це не так», - наголосив мер Луцька.

«В нас постійно люди кричать, що все робиться за їхні податки, але я даю гарантію, що більшість з тих, хто так кричить, аби пару копійок заплатила. Зараз це все можна перевірити і ми це зробимо», - додав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось тепер зрозуміло що то так в місті смердить... В комсомольця черговий припадок... Почали кримінальні провадження масово по його справах відкривати...
Відповісти
сказав мер який втратив здоровий глузд!
Відповісти
Це що за тренд-тиск на активістів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні