Волиняни зіграли у збірній України з гандболу

0
3
Волиняни зіграли у збірній України з гандболу
Українські юніори на чемпіонаті Європи з гандболу в Болгарії посіли підсумкове шосте місце. До слова, вперше помічником тренера національної збірної виступив волинський спеціаліст Ростислав Ланевич.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Це був мій перший чемпіонат Європи з гандболу класичного. Оскільки це перший чемпіонат, то залишилося дуже багато вражень від організації. Дуже емоційний вийшов чемпіонат. Маю надію, що він не стане останнім», - розповів Ланевич.

У складі юніорської збірної також виступили двоє лучан – Богдан Вічелковський та Владислав Паровінчак. Тренер дав хорошу оцінку грі своїх вихованців.

«Влад Паровінчак зіграв всі матчі, а в останній грі його вибрали найкращим гравцем у складі збірної команди України. Богдан Вічелковський трошки менше зіграв через незначне пошкодження. Він мало провів ігрового часу, але своїх декілька м’ячів він забив. Можливо, трішки не поталанило чи наполегливості не вистачило. Але ми були там, ми зіграли», - пояснив тренер.

Отже, в матчі за 5/6 позиції підопічні В’ячеслава Дідушенка та Ростислава Ланевича зустрічались з Фінляндією. Основний час завершився нічиєю 27:27, а в серії семиметрових виграли фіни. Підсумковий рахунок - 33:32.

Результати матчів збірної України у групі:

Україна – Косово 22:11

Україна – Кіпр 37:18

Україна – Македонія 27:28

Україна – Угорщина 25:25

Україна – Вірменія 33:15

Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні