Нардеп від Волині планує працювати в «освітньому» комітеті

0
-4
Нардеп від Волині планує працювати в «освітньому» комітеті
Ірина Констанкевич планує працювати в "освітньому" комітеті Верховної Ради.

«Звичайно ж я хвилювалася, складаючи присягу. Є чітке усвідомлення того, що громада наділила тебе великими повноваженнями і у своїй роботі ти повинен бути відповідальним та чесним», – цитує народного депутата Ірину Констанкевич прес-служба "УКРОПу".

Нагадаємо, у вівторок, 6-го вересня, під час сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради жінка склала присягу народного депутата України.

«У моїй передвиборній програмі були пункти, які стосувалися питань як мого округу, так і загальноукраїнських проблем. Тому лобіюючи вирішення питань Волині, інтереси своїх виборців, буду відстоювати питання і тих людей, які зараз перебувають в кількісній більшості, але в меншості – в плані отримання соціальних благ. А це 80 відсотків українців, які перебувають за межею бідності», – сказала Ірина Констанкевич.

Народний депутат говорить, що планує працювати в «освітньому» комітеті Верховної Ради. Вона сподівається, що її багаторічний досвід неодмінно стане в нагоді у вирішенні проблем у сфері вищої та середньої освіти.

Серед першочергових питань, які Ірина Констанкевич, планує озвучити у Верховній Раді – питання занижених цін на приймання молока від населення, монополізму компаній обленерго, несанкціонованої вирубки лісів та незаконного видобутку бурштину.

Довідково:

Ірина Констанкевич перемогла на довиборах у 23-тьому виборчому окрузі (у складі якого – Маневицький, Любешівський, Камінь-Каширський та Ківерцівський райони).

За неї віддали свої голоси 44 тисячі виборців (57,42 %). До роботи у парламенті Ірина Констанкевич працювала заступником голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та завідувачем кафедри української літератури, професором Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні