Відомий український телеведучий стане студентом у 42 роки

0
Відомий український телеведучий стане студентом у 42 роки
Ведучий Олександр Педан повідомив, що хоче здобути додаткову освіту, як його колишній колега Сергій Притула. Чоловік планує вивчати галузь державного управління, тому у 42 роки знову стане студентом.

Деталі шоумен озвучив в рамках програми "Ближче до зірок", пише Апостроф.

Він здивував заявою, що вступатиме до навчального закладу разом зі своєю дружиною Інною, яка підтримала його ідею і теж хоче розвиватися у цьому напрямку.

"Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації... Дружина мені каже: "Ти що, крадеш мою мрію, це ти будеш вчитися в тому виші?". Хочемо вступати в один і той самий університет. І це так круто", - прокоментував це рішення Педан.

Дружина ведучого близько 10 років працювала викладачем англійської мови, однак лише на одному напрямку вона не стала зупинятися. Жінка вже вивчилася на сексолога і відкрила власну школу, а наразі здобуває ще одну освіту – психоаналітика.

"Вона вивчилася на сексолога й зараз вчиться на психоаналітика, щоб нести в маси важливість статевого виховання дітей. Вона відкрила школу статевого виховання, де навчає діток. Я дуже щасливий і пишаюся моєю дружиною", - говорить Олександр.

Нагадаємо, Олександр Педан - 42-річний український шоумен та телеведучий. У 2004 році отримав диплом менеджера-економіста. У 2006 перебрався жити до столиці. Здобув популярність після того, як став одним із ведучих ранкового шоу "Підйом" на "Новому каналі", де його партнерами були Ольга Фреймут та Сергій Притула. Саме їхню трійцю називають однією з найуспішніших за весь час існування ранкової програми. Втрьох вони вели "Підйом" до травня 2011 року.

Зі своєю дружиною Інною чоловік одружився у 2003 році. Разом пара виховує двох дітей: Валерію та Марка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні