У центрі Луцька встановили нові ліхтарі

10
-1
У центрі Луцька встановили нові ліхтарі
На вулиці Лесі Українки у Луцьку почали встановлювати нові ліхтарі.

Частину світильників замінили напередодні Дня міста, що святкують 20 серпня у Луцьку.

Поки на центральній пішохідній вулиці Луцька встановили лише сім нових ліхтарів.

Нагадаємо, що востаннє ліхтарі на цій вулиці міняли п’ять років тому. Тоді бізнесмени Ігор Єремеєв та Степан Івахів подарували місту світильники до 20-ої річниці Незалежності України. Їх вартість – 200 тисяч гривень. А виготовив ліхтарі коваль Іван Возняк.
Такі ліхтарі подарували місту Єремеєв з Івахівим
Такі ліхтарі подарували місту Єремеєв з Івахівим

Їх вирішили замінити в рамках реконструкції вулиці, адже визнали недостатньо естетичними. Втім, світильники пообіцяли не викидати, а переставити в інше місце.
А такі встановили за бюджетні гроші
А такі встановили за бюджетні гроші

Нагадаємо також, що в мерії обіцяли зберегти на вулиці Лесі Українки колорит початку 20-го століття після реконструкції.

«Волинь24» раніше повідомляло про те, що у Центральному парку культури і відпочинку освітлять низку алей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класні сучасні ліхтарі енергоощадні по системі " темне небо". Ліхтарі Возняка стоятимуть на доріжці навколо замку Гарні ліхтарі. Мені подобаються
Відповісти
Жахіття. Що це за літаючі тарілки? Влада готується приймати в гості марсіан? Про колорит початку ХХ ст. звучить як стьоб.
Відповісти
Чітаю ценителей ліхтарей нових на Леси. Особенно порадовл некто містецтвознавец-(навернре) некто Левчук. Мол рагули все, один он в белом і смазгами. Ага. Таки ДА! Может "сельский гламур" с крашенимі под золото листочками авторського ковальства єму па душе НО ТОЛЬКО ЄМУ! - но как по мне у центральних улиц немного другой стиль бить должен. А истерики Лени - паєтеси нашей - преждевременни! Посмотрим -как светить будут!
Відповісти
Нешановна, якщо у когось є істерики, то передусім у вас. "ПаЄтеси"... А вас воно, даруйте, гребе, хто я? Чи по факту сказати нема чого? Для початку "аткрой лічіко, Гюльчятай". Чи як там... Циля :)
Відповісти
Натравиш своїх мєнтів?
Відповісти
Це просто ТАЗІКИ а не ліхтарі. вирахувати вартість з заробітної плати депутатів.
Якого чорта ви їздите за кордон і що ви там курите?
Відповісти
А світять відмінно. І у вікна квартир не відсвічують. Що до форми. Може це і є початок століття?
Відповісти
По враженням з вечірніх гулянь - це дійсно чудові ліхтарі! Голки збирати можна! Ще й енергоощадні. А що без візеруночків під золото, зроблених бронзовою фарбою- то у кожного поняття краси своє. Стильні ліхтарі
Відповісти
Класні світильники. І як світильники для світла, так і як стилізація мотивів початку століття- я про форму. В сучасній художній інтерпритації.
Відповісти
Ой, вже не можу читати цю "лабуду" Всі Дебіли. Негідники. Недоумки. І??? Правда це? Ні! Левчук і його прихвостні- 5-8 осіб Неадекватних. На 200 000 тисячне місто- ЦЕ багато? Це % - у керівництві ПСИХІАТРІЇ. На Жаль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні