Брат митрополита Михаїла скуповується у Києво-Печерській лаврі, яку контролює Москва, - ЗМІ

1
-7
Брат митрополита Михаїла скуповується у Києво-Печерській лаврі, яку контролює Москва, - ЗМІ
Брат митрополита Луцького і Волинського Михаїла, настоятель Свято-Троїцького духовного центру у Тернополі протоієрей Анатолій Зінкевич купує церковне начиння в Києво-Печерській Лаврі, яку, як відомо, контролює Московський патріархат, повідомляє VSN із посиланням на Власти.нет. За словами журналістів, джерело у Лаврі передало їм фото, на яких зафіксований згаданий факт.

На стоп-кадрі видно, як Зінкевич на своєму розкішному авто Chrysler під’їжджає з боку вулиці Лаврської і заходить у церковну крамницю, де стоїть у черзі.



Усі товари у подібних магазинах заздалегідь освячені священиками УПЦ МП і вироблені на підконтрольних Московскому патріархату підприємствах. Не секрет, що в Лавру завозять товари, вироблені на підприємстві «Софріно», яке контролюється патріархом Кірілом. Усі товари виробництва «Софріно» відзначаються високими цінами, але, попри це, користуються популярністю серед духівників вищого ешелону.



Митрополита Михаїла так само, стверджує джерело, неодноразово бачили з церковним начинням саме «софрінского» виготовлення.

Як відомо, митрополит Михаїл публічно засуджував православних, які відвідують храми УПЦ МП, заявляючи, що «кожна свічка, куплена в УПЦ МП – це куля, випущена в українського солдата».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Деньги не пахнут :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні