На Волині наступного року почнуть будувати школу

0
2
На Волині наступного року почнуть будувати школу
Школу, яку будують у селі Любохини Старовижівського району Волинської області, планують включити до об’єктів, будівництво яких наступного року фінансуватимуть із фонду регіонального розвитку.

Про це стало відомо 12 липня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань бюджету, - повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Так, депутат Михайло Імберовський запропонував у рамках внесення змін до бюджету «перекинути» 1 мільйон гривень із резервного фонду. Проте голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що зараз це робити недоцільно.

«Дай бог їм добре освоїти той мільйон, який ми вже виділили», ‒ зазначив губернатор.

За його словами, вже виділений мільйон мають спрямувати на виготовлення проектно-кошторисної документації. Це стане першим кроком до включення школи до переліку об’єктів, які фінансуватимуть за рахунок фонду регіонального розвитку у 2017-му році.

Відтак, за словами Гунчика, не принциповим є зараз виділення 1 чи 2 мільйонів, бо на добудову школи треба іншу суму. Зараз же головною умова є включити її до фонду регіонального розвитку.

Гунчик зазначив, що цьогоріч виділили по мільйону ще на 2 школи в області. Це зроблено також із перспективою профінансувати їх будівництво із фонду регіонального розвитку у 2017 році
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні