У Луцьку продовжують зрізати дерева: тепер «зачищають» Рівненську

0
-6
У Луцьку продовжують зрізати дерева: тепер «зачищають» Рівненську
Щойно лучанам вдалось зупинити вирубку дерев на вулиці Лесі Українки, як почали зрізати зелені насадження на інших вулицях міста.

Цього разу "зачищають" вулицю Рівненську, - повідомляє "ВолиньPost".

Як пояснив директор депаратменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини: це не зачистка території під реконструкцію, як на вулиці Лесі Українки чи по проспекту Перемоги, а ліквідація наслідків негоди. Адже внаслідок сильних вітрів, днями одне дерево під впливом стихії розкололося і комунальники його зачищають, аби люди не наражалися на небезпеку.

Нагадаємо, що раніше в Луцьку розгорівся скандал довкола реконструкції вулиці Лесі Українки, де люди протестували проти вирубки дерев. Тоді лучанам вдалось відстояти зелені насадження.

Втім, уже через кілька днів, а саме в неділю вночі почали зрізати дерева по проспекту Василя Мойсея (колишній Перемоги). Владці пояснили, що таким чином хочуть дещо розширити дорогу, аби впорядкувати рух транспорту на цій ділянці.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні