П'яні росіяни бігали по селі та крали труси

0
П'яні росіяни бігали по селі та крали труси
Російські мобілізовані солдати напилися поблизу окупованого Мелітополя та вчинили безчинства. Росіяни вривалися в будинки та крали все, що було, пише 24 канал.

Інцидент стався в селі Новомиколаївка, що в Токмацькому районі, куди росіяни приїхали на БМП. Окупанти виламали двері у порожніх будинках, з яких поїхали місцеві жителі, та й сіли пиячити.

Мобілізовані настільки сильно напилися алкоголю, що почали нишпорити по інших будинках. Окупанти витягли з шаф одяг, подушки, жіночі куртки та светри, а також спідню білизну. Все це вони склали у свій БМП.

Після цього гуляння росіян не закінчилося: вони сіли до БМП і почали ганяти селом. Щоб втихомирити загарбників, так званий староста села викликав представників комендатури.

Мобілізованих солдатів забрали разом з награбованим, залишивши будинки з вибитими дверима.

Повідомляється, що в селі немає алкоголю, адже ним заборонено торгувати. Російські військові привезли все з собою, залишивши у будинках докази – порожні пляшки з етикеткою горілки, виготовленої у Бєлгороді.


https://24tv.ua/mobilizovani-rosiyani-napilisya-seli-zaporizhzhi-zaynyalisya_n2207351
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні