Генерал армії назвав напрямок, на який росіяни перекидають свої війська

0
Генерал армії назвав напрямок, на який росіяни перекидають свої війська
Українським силам вдалося прорвати найскладнішу лінію оборони окупантів на Півдні. Це змусило загарбників перекидати свої війська на цей напрямок зі Сходу.

Про це розповів генерал армії, екскерівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж, пише 24 канал.

За його словами, українські сили рухаються в напрямку другої лінії оборони противника. І ворог розуміє, що його крах може бути близьким.

Важливо, що успіхи українських сил в Новопрокопівці, поблизу села Роботине, та в Мало Токмачці з рухом до Мелітополя, Токмака та Бердянська є передумовами великої роботи Сил оборони.

Оперативно про контрнаступ ЗСУ та звільнені міста і села читайте у нашому телеграмі.
Загалом для противника Південний напрямок є важливішим за Східний, адже окупантам складніше постачати ресурси саме на Південь.

"Перерізання південного коридору – це створення потужних передумов для ударів по ворогу, а також проведення наступальних операцій з флангів і вже не по мінних полях. Противник не зможе розвернути свої сили. І якщо паралельно будуть удари ЗСУ з Херсонської області, то зможе зачинитись пастка", – наголосив генерал армії.

Усвідомлюючи загрозу з боку українських захисників, росіяни, які спочатку перекидали свої сили на Схід – особливо на Куп'янський напрямок, а також Бахмутський, Авдіївський та Мар'їнський, тепер змушені посилювати Південь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні