Лучанина обурила стихійна парковка на Театральному майдані

0
6
Лучанина обурила стихійна парковка на Театральному майдані
Громадський активіст, член виконкому Луцької міської ради Ігор Алексєєв зауважив, що на Театральному майдані в Луцьку водії влаштували стихійну парковку.

Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Гуляли сьогодні з донькою на Театральному майдані Луцька. Ну як гуляли, скоріше маневрували й бігали між сотнею автівок, які тупо паркуються під знаком «Пішохідна зона» в самому, що не є центрі міста! Сорі, але такого бардака й хаосу там не було ніколи! Я народився й виріс в Луцьку й пам'ятаю часи, коли навіть думка заїхати на «Театральний майдан» була крамольною!», - йдеться у повідомленні.

Також Ігор Алексєєв зазначив, що намагався толерантно звернути увагу теперішнього керівництва муніципалітету на цю проблему, але це виявилося безрезультатним.

«Мало того, наскільки я знаю, там планують не навести лад з пішохідною зоною, а навпаки – влаштувати платну стоянку, отак! Я розумію проблему парковок в місті, вона є, але вирішувати її за рахунок зон відпочинку, м'яко кажучи – НЕРОЗУМНО!», - додає автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні