Для Луцької клінічної лікарні придбали надсучасний ангіограф

0
1
Для Луцької клінічної лікарні придбали надсучасний ангіограф
У Луцькій міській клінічній лікарні запрацював надсучасний ангіограф, закуплений за кошти субпроекту Світового банку і МОЗ.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Ангіографічна система, вартістю понад 600 тисяч доларів, запрацювала у відремонтованому рентгенохірургічному блоці Луцької міської клінічної лікарні.

Техніку придбали за кошти субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Закупили ангіограф ще восени минулого року. Встановили апарат тільки тепер.

Загалом, в рамках цієї співпраці лікарні зі Світовим банком у 2018 році заклад отримав ангіографічну систему вартістю 15,5 мільйона гривень, п’ять систем комбінованого добового холтерівського моніторування ЕКГ, п’ять систем для добового моніторування артеріального тиску, комплект для проведення велоергометрії, два електрокардіографи, аналізатор гематологічний, гемокоагулометр двухканальний, 12 функціональних ліжок для палат інтенсивної терапії, два зовнішніх тимчасових кардіостимулятора, аспіратор вакуумний хірургічний та шість комплектів комп’ютерного обладнання.
Загальна вартість отриманого обладнання становить 17,2 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні