Профіль


Дата реєстрації: 29 червня 2019 р.
Цей жирний свин на підшкірних запасах місяць протягне заввиграшки. А якщо дійсно хворий і потребує, приміром, «парацетамолу»? Геращенко з аваковим привезуть? Чи їхні пси-поліцаї? Ні - замотається хустками і посуне в аптеку. Плюс вкотре розвінчали байку про захищеність даних оператором
29 березня, 2020 в 12:44
Роблю висновок - нема ніякої хвороби. Просто комусь потрібно "нагнути" Україну. Зокрема - бізнес в Луцьку. Якщо нема імені, отже - нема і пацієнта. Тому вертайте життя міста в нормальний стан. Не грайте з вогнем. Дивіться, щоб до осель топ-чиновників Луцька не прийшли розлючені юрби з платіжками і вимогою погашення заборгованостей коштом депутатів та керовніків обл та міськ рад. Як там каже ваш бубочка: "думайТЕ"?
27 березня, 2020 в 16:59
Ха! Так Ви почитайте на вол.новинах в коментарях до новини про застряглих в Ягодині запро... ой - заробідчанах - які вони інвестори та рятівники України. А ще в кожного є сто кімнатна квартира в центрі Варшави і в Украіну вони пересилають гігатоннннни допомоги лише від журби за ненькою та глибокого почуття патриотизму. А Ви - «щурі». Янголи!
26 березня, 2020 в 23:09
Чому у Вас таке викривлене сприйняття світу?
26 березня, 2020 в 10:35
Зараз ви мене «замінусуєте», але скажу так: ЗАВЖДИ(!) в розмовах з заробітчанами чув таку фразу «А ШШО я матиму в Україні? От у НАС в Пльщі[Італії, Німеччині) я за місяць маю, як тут за пів-року!» А як півень в ср@ку дзьобнув - то доапають в ненависну їм Україну, аж тапки злітають. Якщо ти такий забезпечений в такій цивілізованій країні - то сиди там і какай вірусним лайном в їхню каналізацію. А на сьогодні через цих зрадників/запроданців маємо обмеження а правах і свободах громадян України, котрі незважаючи на «системи», «схеми» і т.д. - створили тут для себе і своіх працівників робочі місця, сплачували податки в державу, а наразі держава мусить піклуватися лікувнням україноненависників за гроші українців. Нашого перевізника, якому ані податків, ані комуналки, ані зарплати працівникам ніхто не відміняв - за перевезення пасажира - штрафи 17\34 тисячі, а потенційному переноснику зарази - літак/потяг/лікареньку, щоб захистити його запроданську дупу. Тому ніхто не має права засуджувати санжарців за їх позицію проти карантинних запроданців. Єдине виключення з цих категорій - студенти, що поїхали здобувати освіту для подальшої роботи в Україні. Решта - бомжі.
26 березня, 2020 в 08:56
1 3 4 5 6 7 24

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні