У луцькому парку - апокаліпсис, - активіст. ФОТО

6
-5
У луцькому парку - апокаліпсис, - активіст. ФОТО
Активіст Андрій Білан стверджує, що Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки перетворили на суцільний лісоповал.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під виглядом санітарних чисток зрізують деревину, яка судячи з лишених стовбурів перебувала в нетакому ж задовільному стані, як ті що лишаються рости далі. А судячи із фото, лишають молодий самосів і зруйновані негодами дерева", - йдеться у дописі.

"Наприклад на ділянці поряд із «Центральним ринком» у ділянці «Пташиного гаю» територія схожа на зону, яку не минув апокаліпсис: гори навезеного сміття у вигляді гілля від зрубаних насаджень та понівечені погодою дерева лишають «прикрашати» місцевість", - пише Андрій Білан.

Активіст каже, що довкола «Зоопарку» теж проводять санітарну чистку. На його думку, зрізану деревину можуть використають на дрова.

"Постає питання, чи дійсно нова влада у місті хоче навести лад у парку, відновити місця де були зрізані насадження чи знову зроблять чергову алею і хизуватимуться, як наче то найбільше досягнення для міста. А тим часом неприбрані свіжозрізані ділянки заростатимуть чагарником та лишатимуться не дуже то привабливою окрасою для міста", - додав Андрій Білан.
Теги: парк, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так в Луцьку ж немає влади!!!! Самозванці що хочуть те й роблять!
Відповісти
це точно, пан атаман ГРИЦИАН Луцький тільки і гоп компанія тільки думають де як урвати поки від корита не відпихнули
Відповісти
треба підіймати народний бунт проти самозваної влади
Відповісти
Проблема в тому, що нема кому піднімати людей. Якби був мітинг, я б пішов.
Відповісти
ріжуть дерева не лише в парку...все місто понівечене непрофесійною обрізкою крон. ніде у світі не кронують дерева! більшість з них так і не відновлює свою крону! а чим дихає місто???
Відповісти
А місто дихає парковками,вірніше тим що на тих парковках газує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні