Волинянка робить картини із круп та насіння

0
-2
Волинянка робить картини із круп та насіння
Мешканка села Вишнів Любомльського району Ірина Мирон спробувала себе у виготовленні картин із круп та насіння.

Про майстриню розповіла газета «Новий погляд+» за суботу, 3 березня, - пише Район.Любомль.

Усе почалося минулого літа, коли Ірина на сільськогосподарській виставці у Луцьку побачила картину, виготовлену з незвичайних матеріалів.

Жінку зацікавила техніка виконання, бо, мало того, що не чула, аби щось подібне робили на Любомльщині, вразила наполегливість людини, яка створила річ особливої краси.

"Так «народився» задум спробувати зробити картину з круп і насіння самій. В інтернеті є багато різних схем, тому з цим проблем не було. Першим виробом стало панно круглої форми. Процес виготовлення надзвичайно сподобався.

Треба скрупульозно одну за одною викладати насінинку до насінинки. Якщо не вдалося одразу помістити на потрібне місце, то зубочисткою підправляєш. Це займає чимало часу, але задоволення, яке отримуєш після закінчення роботи, не зрівняти ні з чим", − захоплено розповідає майстриня.

Для прикріплення фрагментів використовує клей ПВА. Готовий виріб покриває лаком.

За фахом Ірина - учителька початкових класів і англійської мови.

«Учитель молодших класів – це універсальний спеціаліст. З учнями займається і музикою, і на трудовому допомагає власноруч виготовляти цікаві речі. Це дозволяє не зациклюватися на чомусь одному, а разом із дітьми вчитися самій, удосконалювати навички», − ділиться роздумами жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні