У Рівному ціна на рекламу утричі менша, ніж у Луцьку. ВІДЕО

1
4
У Рівному ціна на рекламу утричі менша, ніж у Луцьку. ВІДЕО
У Рівному орендувати білборди та сітілайти утричі дешевше, ніж у Луцьку.

З першого березня розміщення реклами на борді середніх розмірів за місяць обійдеться у 4,5 тисячі гривень, найдорожча конструкція на вулицях Набережна та Глушець – майже 5,5 тисяч гривень, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



Представники комунального підприємства “Луцькреклама” кажуть, що завдяки подорожчанню реклами місто більше зароблятиме. У 2017 році вони отримали 4 мільйони гривень за рекламу, у 2018, прогнозують, поповнення міської казни на 9 мільйонів.

Однак, чимало підприємців кажуть, що незважаючи на здорожчання і далі розміщуватимуть свою рекламу, мовляв справді з цього є користь.

Однак, після попереднього підвищення ціни на білборди – ряд великих рекламодавців відмовився від такого способу розкрутки. Тоді ж, кількість незайнятих рекламних щитів зменшилась на 23%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого всі так переживають за рекламу?
Не так багато вона приносить грошей в бюджет, щоб стільки шуму робити.
І, як на мене, подібна реклама понинна бути дорога. А ще краще взагалі позрізати ті білборди.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні