У селі на Волині чоловік до смерті побив дружину

3
-1
У селі на Волині чоловік до смерті побив дружину
У селі Бірки Любешівського районі 47-річний чоловік до смерті побив свою дружину.

Інцидент трапився ввечері в неділю, 25 лютого, - повідомляє поліція Волині.

Під час сварки житель села Бірки побив свою 36-річну дружину. У ніч на понеділок внаслідок завданих тяжких тілесних ушкоджень жінка померла.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої слідчі розпочали кримінальне провадження. Чоловікові "світить" від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СХАМЕНІТЬСЯ !!!! Кидайте люди пити алкоголь і наркотики вживати, травку курити, бо то, що робиться в УКраїні- ЖАХ!!! Народжується дитина- могорич, вмирає людина- могорич. Не злагода в сім'ях , родинах українських, а ПЕКЛО !!! Ми всі плачемо, що молодь спивається, а яка вона має бути, коли з народження баче розпиття алкоголю і 10-18 років його вже вживає ? В 18 років молодь -алкоголіки і наркомани хронічні ! Повимираємо як мамонти .... ЖАХ !!!
Відповісти
— Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Відповісти
21 століття. Домашнє насилля процвітає. Це тільки в нашій області яка по рахунку смерть жінки через через нетверезому виб..дка??
Це не на релігійному грунті, як у мусульман. Ми не при тоталітарному режимі живемо
І н..хрена нам Путін, коли ми нація алкоголіків. Самі себе знищуємо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні