У Луцьку за смертельну аварію засудили водія

2
5
У Луцьку за смертельну аварію засудили водія
У Луцьку один рік умовно отримав водій автомобля Volkswagen, з якого випала та загинула пасажирка. Водій тоді перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йшлося 20 лютого під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як вдалося встановити, 2 лютого 2017 року близько 17:40, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння за кермом транспортного засобу марки «Фольксваген Транспортер», який знаходився у дворі поблизу будинку №61 на вулиці Львівській, перед початком руху не переконався, що це буде безпечно, раптово почав рух вказаним транспортним засобом до повного зачинення всіх правих дверей, внаслідок чого пасажирка, яка перебувала на задньому правому пасажирському сидінні, випала з салону автомобіля.

Від отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень жінка померла.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та неооспорював фактичних обставин злочину.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі із призначенням додаткового покарання у виді позбавлення права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Утім на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив його від покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце так вирок
Відповісти
Бардзо софтлі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні