--> Для маленьких рожищан влаштували спортивні змагання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для маленьких рожищан влаштували спортивні змагання

0
0
У місті Рожище відбулися спортивні змагання серед вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Про це повідомляє прес-служба «Спорт для всіх».

19 лютого 2018 року за Всеукраїнськими фізкультурно-оздоровчими та спортивно-масовими заходами «Спортивна зима» цього разу естафети на снігу відбулися у місті Рожище. Спортивне свято організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату(Спеціальна загальноосвітньої школи-інтернат).

Учні змагалися в п’яти естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол» «Садіння картоплі» та ігор з настільного хокею, що дає змогу дітям з особливими фізичними можливостями покращити стан свого здоров’я та збільшити рухову активність.

Під час змагань призові місця розподілилися наступним чином: третє місце виборола команда «Українці», друге дісталося команді «Волиняни», а переможцями стали команда «Козаки».

У якості винагороди діти отримали грамоти та дипломи від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та море позитивних емоцій.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні