Чоловік засипав квітами всі бари міста після відмови дівчини у Фейсбуці

0
-2
Чоловік засипав квітами всі бари міста після відмови дівчини у Фейсбуці
34-річна Ліндсі Мюррей Сап’єнте з Атертона заблокувала чоловіка в соцмережі після того, як, не зважаючи на всі відмови, він продовжував запрошувати її на побачення. Однак хлопець не розгубився і надіслав букети у 18 пабів.

Букети, адресовані "дочці орендодавця", були доставлені в кожен паб у місті Атертон. До них додавалася записка з текстом "Мені шкода".

Про це повідомляють Факти.

Чимало господарів пабів виявилися спантеличені отриманням несподіваної посилки. Одна з дочок написала про це в Фейсбуці, запитавши, кому ще прислали квіти. Таким чином знайшли ще 16 невірних адресатів, а також посильного, який розвозив букети по місту.

Виявилося, що незвичайне вибачення було адресовано 34-річній Ліндсі Мюррей Сап’єнте. Квіти відправив чоловік, якого вона заблокувала кілька днів тому. Він знав про дівчину тільки те, що її сім’я володіє пабом в Атертоні.

"Я познайомилася з ним через Фейсбук. Він продовжував запрошувати мене, і я продовжувала відповідати, що занадто зайнята роботою і не шукаю нічого подібного. Але він питав і питав, і дійшло до того, що я заблокувала його. За це він і вибачався", – зізналася вона.
Теги: квіти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні