Гроші депутати распілілі втіхаря, - Гунчик про бюджетні мільйони

2
-2
Гроші депутати распілілі втіхаря,  - Гунчик про бюджетні мільйони
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що 32 мільйони гривень, які мали спрямувати у фонд регіонального розвитку, депутати розділили без обговорень.

Про це йшлося сьогодні, 12 лютого, під час оперативної наради у Волинській облдержадмінітрації, пише Волинська правда.

За словами Володимира Гунчика, Волинь має 64 мільйони нерозподілених залишків. Тож він розповів, як вважає за необхідне їх поділити.

Так, 20 мільйонів Гунчик пропонує спрямувати на дороги, на ремонт яких надійшли заявки від органів самоврядування, депутатів і місцевих структур влади. Ще 20 мільйонів очільник області пропонує «віддати» на обласний фонд регіонального розвитку.

«Я дуже надіюся, що він запрацює. Хоча, як показує сесія, яка відбулася минулого тижня, 32 мільйони пройшли мимо фонду регіонального розвитку. «Распілілі втіхаря» ці 32 мільйони. Незважаючи на мої звернення, ні на одній комісії обласної ради, крім бюджетної, питання бюджету не розглядали», – висловився Гунчик.

«Давайте закінчувати дєрібанчики, давайте, щоб працював обласний фонд регіонального розвитку, вносьте пропозиції, ми їх будемо враховувати», – звернувся голова ОДА до депутатів Волиньради.

Третій же «шматок» вільних залишків – 24 мільйони – Володимир Гунчик пропонує спрямувати на соціальні програми. Найперше – на компенсацію за перевезення сімей або членів родин загиблих в АТО громадян.
Теги: ода, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От чому те що пропонує пан Гунчик це розподіл, а те що депутати то дєрєбан. Така собі маніпуляція і гра слів. Так, панове журналісти?
Відповісти
Дуже принижує людей Свєтка! Пане Гунчик зробіть висновок!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні