У луцькій академії підняли олімпійський прапор

0
-8
У луцькій академії підняли олімпійський прапор
Громадська організація «Відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області» урочисто підняла олімпійський прапор в Академії рекреаційних технологій і права з нагоди відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор.

Таким чином активісти вирішили підтримати українських спортсменів, які зараз виступають у південнокорейському Пхьонхчані.
Студенти Академії та Коледжу рекреаційних технологій і права долучились до урочистої події.

Традиція підняття прапору Національного олімпійського комітету підтримується на Волині, як і в усьому світі.

Відкрив урочисту церемонію голова громадської організації «Відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області», заступник голови обласної ради Роман Карпюк.

Місце обрали не випадково. Адже студенти та випускники Академії рекреаційних технологій і права були неодноразовими призерами на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Право підняти прапор Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор отримала студентка Академії рекреаційних технологій і права, майстер спорту міжнародного класу з сумо, срібна призерка Чемпіонату Європи Інна Гоменчук.

Її ж нагородили грамотою за підписом Президента Національного Олімпійського комітету Сергія Бубки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні