«Базар туристам не заважає. А в замку наведіть порядок!» – підприємиця

21
3
«Базар туристам не заважає. А в замку наведіть порядок!» – підприємиця
Луцький підприємець Тетяна Біскуп вважає, що депутати Луцької міської ради спекулюють, кажучи, що Старий ринок заважає туристичній інфраструктурі Старого міста. Насправді ж туристи скаржаться базарникам на проблеми Луцького замку.

Про це говорили у четвер, 7 лютого, під час обговорення створеного комунального підприємства «Луцькі ринки» представниками Волинського центру розвитку урядування.

Підприємець розповідає, що найчастіше спілкуються із туристами не представники влади, а працівники ринку.

«Буває, після третьої години ми йдемо додому через Старе місто, і туристи стоять під замком, а брама вже закрита. У нас навіть немає одного екскурсовода в Замку Любарта, який би проводив екскурсію англійською мовою», - обурюється пані Тетяна.

Підприємець вважає, що найкращим рішенням було б запровадити кримінальну відповідальність за прийняті депутатами рішення.

«Вони щодня під гарним соусом кажуть, що зроблять нам краще. Але хто бачить те «краще»? Вони швиряються людьми, які досі не виїхали закордон, сплачують оренду, податки і дають робочі місця дітям.

Люди доведені до відчаю, я не знаю, що буде далі, але за допомогою комунального підприємства вони хочуть заграбастати ласий шмат землі», - коментує підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"сплачують оренду, податки і дають робочі місця дітям. " - можна быльш детально про "робочі місця дітям" ??? Баригі вже зовсім забрехались, ще скоро скажуть що вони сплачують найбільше податків.... Це мені нагадує - "Донбасс-кормит Украину"
Відповісти
А що це ви чи влада кормить тих базарників?
Відповісти
і люди,і влада кормлять
Люди - бо купують той хлам в тридорого (я не про сільгосппродукцію,а про хлам), а влада - бо закриває на це очі і вірить що всі офіційно оформлені - працюють і живуть виключно на мінімалку. Хіба не так?
Відповісти
Виходить,що так, оскількі я спачую податкі а базарникі ні.....
Відповісти
Варто лише один раз побачити той шанхай зі стіни замку. Просто нема слів....
Відповісти
базар не заважає .він іх відлякує
Відповісти
Про робочі місця дітям..це саме те ..прямо в точку..Не один підприємиць залишив своє місце дитині ,щоб та могла прокормити свою сім'ю..А ви пани депутати за свою каденцію багато робочих місць створили???Під час пікету ми бачили який автопарк захований за стінами міської ради ,та ще під пильним наглядом відеокамер ..Чому боїтеся поставити свої "дешевенькі мерси"на парковці щоб виборці бачили як ви за них турбуєтесь..Коли вже понажераєтесь???Люди виживають як можуть .то треба додушити ,щоб під тим замком з протянутими руками сиділи...
Відповісти
Ті хто проти базара, а коли ви були останій раз на екскурсіі? Ваш замок фу*ло..нісого цікааого. Убожиство на що там дивитися на працівників? Чи новий торговий центр прикрасить каміння старовини...несмішіть. Одне дурне гаакнуло інші підгавкують.
Відповісти
Навчись правильно писати,фуфло.
Відповісти
Це як ти називаєш фуфло є історичною памяткою, а справжнє фуфло і позор Луцька - це ваш базар-шанхай
Відповісти
Базар міста . Я там не працюю.
Відповісти
Дупутати заграються...Ігор Полішук наприклад купить собі нові лаковані туфлі(жах до речі) та відвідає косметолога,а люди втрачають роботу яка в них одна.І так всі виїзжають за кордон..
Відповісти
"влада" вже всіх достала. Давайте перенесемо міську раду на цукровий завод. Межі луцька., Людей менше до вас буде ходити, люкс. Базар треба окультурити і замок привести до такого стану, щоб туристи не падали з перил, сходинок
Відповісти
Заважає базаріще той-блябуду
Відповісти
То вже і так видно ваш рівень. Без вас розберуться,
Відповісти
базар.навоз.совок
Відповісти
Які потоки туристів йдуть до замку!!! Не можна розминутися. Явно видно, хтось поклав око на землю... Нічого йому не вийде. Що вже всі проблеми в Луцьку вирішили, залишився ринок? Лузери...
Відповісти
Ринок потрібно окультурити, зробити гарним, трох компактнішим, із збереженням робочих місць.
Відповісти
Пускай сделают как в России.Кстати я лох.
Відповісти
Давайте ми подумаємо більш глобально про ринок і його інфраструктуру та про замок Любарта і їх туристів!
На ринку я згідний що є багато людей які не оформленні офіційно і не сплачують частину податків в державу проте в любому випадку ті люди орендують той клаптик землі на якому вони торгують, ремонтують , шиють , стрижуть (і це далеко не цілий список послуг ) відповідно податки сплачують притому що в деяких випадках це досить пристойна сума виходить по скільки ціна на послуги комерційна і неважливо чи є "ПП". Дальше є такі люди які працюють на ринку дуже довго ще не пенсійного віку но втой же час на другу роботу ніхто не візьме що цим людям робити? тай загалом ринок надає дуже багато робочих місць. Якщо ринок окультурити контейнери обшити деревом і зробити під старовину це буде набагато краще даже для тиг же туристів, супермаркетів розважальних центрів в місті і так хватає.
Ну що ж тепер про замок. Я сам місцевий народився і виріс в Луцьку я добре пам'ятаю як в школі водили нас на екскурсію там є нащо подивитися проте на один раз. І скільки я не бував в старому місті я небачів великій наплив туристів не рахуючи школярів , а діти це наше з вами майбутнє і вони повинні знати історію міста і з чого місто розвиваєця . І даже якщо прибрати старий ринок і построїти там супермаркети і розважальні центри від цього туристів більше не буде аби не стало ще менше , а дітям втойже час все більше буде начхати на нашу культуру та історію міста оскількі в історичному місті буде новенький розважальний центр і скоріше за все він буде не на балансі міста. прибуток буде іти не місту а в якісь і без того не малий гаманець.
ЗАДУМАТИСЯ НАД ЦИМ ВАРТО АДЖЕ ЯК ПОКАЗУЄ ЖИТТЯ НЕ ВСЕ ДОБРЕ ТЕ ЩО ГАРНО ЗАПАКОВАНЕ БО В СЕРЕДИНІ МОЖЕ БУТИ(
Відповісти
А з претензіями до замку і екскурсоводів ви погарячкували. Бо в 3 год замок ніхто не зачиняє, і англомовний екскурсовод там доречі є)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні