Як ремонтували центр Луцька: унікальні фото

1
5
Як ремонтували центр Луцька: унікальні фото
Фото реконструкції луцької вулиці Лесі Українки, яка проходила у 1988 році, оприлюднив фотограф Віктор Чухрай. Він наголосив: фото публікуються уперше.

На фото зафіксовані моменти вкладання мощення на вулиці Радянській (сьогодні – Лесі Українки), по якій до моменту цієї реконструкції ходив транспорт.

Видно, як працівники знімають старе асфальтне покриття, бульдозер розрівнює мощення, працівники вкладають цементну плитку.

У кадр потрапив фасад неіснуючого сьогодні магазину «Юний технік».

Нагадаємо, коишній головний художник міста Ярослав Матвіїв розповідав, що під час реконструкції 1988 року замінили частину дерев, бруківку, а фасади будинків закріпили за окремими підприємствами, які повинні були їх відремонтувати. 

Нову реконструкцію вулиці Лесі Українки зробили у 2016-2017 роках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ніхто не нив: ой, розрили, а чого так довго, ми ноги вихитуєм, а біля мого будинку коли і т.д. і т.п. Тоді раділи і підтримували зміни на краще. Богу дякувати тоді не було всяких експертів і активістів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні