На вулиці Лесі Українки у Луцьку почали класти нову бруківку

3
-3
На вулиці Лесі Українки у Луцьку почали класти нову бруківку
На вулиці Лесі Українки почали викладати нову бруківку, втім обіцяної вишивки поки не видно.

Реконструкція головної пішохідної вулиці Луцька перейшла на новий етап – на центральній частині будівельники вже вкладають бруківку.
Однак, замість обіцяної вишивки поки видно звичайну плитку трьох кольорів – червоного, сірого та чорного. Також уже замінено лотки зливової каналізації.

На цьому етапі очевидно, що історичну бруківку – шашку Трилінського не кластимуть по центру вулиці. Нагадаємо, раніше в міській раді запевнили, що раритетна бруківка призначена для транспорту і дуже незручна для пішоходів. Тому, попри заперечення громадських активістів, її планують покласти збоку – вздовж будинків.

Також в рамках реконструкції вулиці невдовзі планують замінити ліхтарі, переставити скульптуру ангела, облаштувати невеликий фонтан зі сквером.

Раніше в міській раді обіцяли після реконструкції вулиці зберегти «колорит початку 20-го століття».

Неабиякі суперечки у Луцьку викликало зрізання дерев на центральній вулиці. Зрештою, у міськраді пообіцяли вирубку кожного дерева обговорювати з громадою.

Також чиновники пояснили, чому не проводили тендер на визначення виконавця робіт на цій вулиці. До речі, вартість ремонту ділянки від вулиці Кривий Вал до Театрального майдану – 9 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну и очень красиво все получается у строителей,будет отличная улица. Власти города и архитекторам необходимо поменьше слушать всю эту кричащую и недовольную братию,которая только кричит,и делать то что запланировали .МОЛОДЦЫ так держать!
а кому мало вышыванок вокруг,то нарисуйте себе на лбу и может тогда полегчает
Відповісти
Красиво, но не во время и не в тему. Пусть лучше фонтан на майдане восстановят с..и и отчитаются, куда деревья срезанные сдали и старую брусщатку, песок и щебень девают, скотыняки)
Відповісти
Під будинки заклали "бомбу" уповільненої дії - бруківка на піску замість БЕТОННОЇ 70см ВІДМОСТКИ !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні