У Луцькраді розповіли, чому не проводили тендер на ремонт вулиці Лесі Українки

0
0
У Луцькраді розповіли, чому не проводили тендер на ремонт вулиці Лесі Українки
У Луцькраді підтвердили, що тендер на визначення підприємства, яке ремонтує вулицю Лесі Українки, не проводився.

Про це стало відомо у вівторок, 26 липня, під час обговорення плану реконструкції вулиці Лесі Українки та проспекту Волі.

Депутат міської ради Ігор Поліщук ( партія «УКРОП») поцікавився у чиновників, чому не було оголошено тендер на визначення виконавця робіт на вулиці Лесі Українки.

Зокрема, обранець громади вважає, що проект поділили на окремі частини меншої вартості, аби уникнути процедури тендерної закупівлі.

У відповідь директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась зауважив, що тендерні торги не проводились через стислі терміни виконання робіт. Так, реконструкцію планують завершити ще до Дня Незалежності.

Також чиновник переконує, що підприємство «Бетон Брук Сервіс», якому доручили ремонт центральної пішохідної вулиці, давно співпрацює з мерією.

«Ця організація виконує якісні роботи, є давня співпраця з цим підприємством, у них є відповідні фахівці, обладнання», - наголошує Юрій Крась та додає, що це єдине підприємство, яке може впоратись з шашкою Трилінського.

Посадовця дивує теза про те, що ділити роботи на окремі частини для уникнення тендерних торгів заборонено законом.

Нагадаємо, цього року планують відремонтувати частину вулиці Лесі Українки від перетину з вулицею Кривий Вал до Театрального майдану. Вартість робіт – 9 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні